C.I.B EE MVA LV MVA EE VMVA LT MVA BALT MVA LV VMVA LT VMVA BALT VMVA HeVW-16 HeVW-18

Lonkat: A/A

Kyynärät: 0/0

Selkä: VA0, SP0, LTV0

Silmäpeilaus: ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia, tutkittu -13 ja -17

Polvet: 0/0

Sydän: auskultaatio, ei sivuääntä

LT: 133 LA v. -15, 140 LA v. -12

MH: suoritettu v. -10

Kerttu, ensimmäinen holskuni ja harrastuskoirani, unelmieni koira ja Ystävä. Lempeydellään ja viisaudellaan se saa yhä minut hämmästymään lähes päivittäin. 

 

Kerttu on luonteeltaan tyyni ja sosiaalinen, kotioloissa usein lähes huomaamaton, mutta aina valmiina lähtöön oli kyse treeneihin tai vaikkapa sienimetsään menosta. Sitä on aina ollut helppo kuljettaa mukana niin monenlaisissa vapaa-ajan tapahtumissa kuin töissäkin. Arkielämässä Kerttu ei säiky ilotulituksia tai laukauksia, mutta se on luonnetestattu kahdesti, ja lievällä reagoinnilla saanut kummastakin maininnan laukausaltis. MH-luonnekuvauksessa laukaukset eivät vaikuttaneet.

 

Kerttu on röntgenkuvattu selästään terveeksi, vuonna -09 kuvattiin ensimmäisen kerran lanneranka, v. -13 lanne- ja rintaranka spondyloosin varalta, sekä v. -16 tutkittu nikamien epämuotoisuuden, välimuotoisen lanneristinikaman ja spondyloosin varalta, ei muutoksia. Lonkat sillä ovat A/A, ja kyynärät 0/0, molemmat kuvattu useamman kerran. Nytkin vielä, 11-vuotiaana, Kerttu on reipas ja aktiivinen, pysyy hyvin nuorempiensa vauhdissa mukana!

Rochallor Mirage

 © Jari Laitinen

 © Jari Laitinen